epic movie

Nu ska jag gå ner och kolla på epic movie , godnatt allihopa :)<3

Paramore - Fences

Gud , tänk att det här året är slut om lite mer än 21 timmar. Det här har varit ett av dom bästa åren på länge. Mindre tjaffs och drama. Jag har typ dom bästa vännerna man kan ha , även fast dom är lite konstiga... heh. Men det här har iaf varit ett riktigt bra år och jagh tycker att det är lite sorligt att det är slut. Har lärt känna en massa nya vänner och fått en bättre kontakt med min bästa vän! Även fast vi bråkar just nu jaqqie så vill jag bara säga att jag älskar dig vad som än händer !

ella's place

Kom precis hem , har varit hos Michelle :) Har inte gjort något speciellt , plågat henne , kollat på tv och gjort lite klick reklam ;) haha.

Erik Grönwall - Higher

Louisa skickade lite knasiga bilder till mig från i somras som jag tänke ladda upp :)
Haha sista bilden är bäst!
Nu ska jag käka  , puss på er alla!

Jay Sean - Do you remember

Sitter och chattar med Felicia , Lilla gullungen! Hon är på landet just nu , saknar min Filli! Har precis badat ganska länge ,skönt... Skulle egentligen träffat Louisa men hon skulle kolla på film med sin pappa så det blev inget. Men lika bra det, jag har extremt ont i svanskotan , vad jag än gör så gör det ont. Och jag har ingen aning varför :O

Haha ,skön bild ^^ Kram!

new years eve

Någon som kan rädda mig och göra något med mig på nyår ? Kan alla bara sluta vara så upptagna så att jag slipper följa med till familjen bergman?

brooke knows best

Har degat nu i fyra timmar framför tv:n och kollat på ett brooke knows best maraton på MTV . Haha, uttråkad or what ? Mamma beställde kläderna från internet som jag skulle ha köpt igår i nacka forum. Thanks mami! :) nu ska jag gå och kolla på tv igen-.- haha....
Ska försöka ändra designen ikväll igen ,puss!

mitt 2009

Här kommer mitt 2009 i bilder! Jag har lagt upp dom i så bra ordning som möjligt. 2009 har varit ett jätte bra år , och jag älskar alla mina vänner , gamla som nya! Puss på alla er! Hoppas 2010 blir ännu bättre ,med er ! Love you all!

I need you - Relient K

Hola amigos :)
Vaknade halv tre idag ! Fan vad skönt . Åkte till Nacka Forum med storasyster, och när jag skulle köpa två koftor från gina tricot så sger dom att mitt nacka forum presentkort inte funkar på gina... gissa om jag vart irriterad ? Men vi la undan sakerna så förmodligen kommer jag få cash av mamma så att jag kan köpa dom imorgon:)
Haha , lite insane pic , Mika och jag på julafton^^

The All-American Rejects - Move along

Sorry att jag inter skrivit , men jag sov hos louisa igår och hennes data... suger ?  Men jag mötte henne igår kl 1 utanför weekday ,så vi var där och kollade lite. Efter weekday drog vi till nacka forum och var där i några timmar och jag köpte en tröja , en rougeborste , en foundationborste och en rouge. Efter nacka forum åkte vi in till medis och åt på tacobar och kollade på Avatar. Grymt bra film , lite lång bara.. När filmen slutade runt halv nio åkte vi hem  till henne och tonade hennes hår , det vart grymt fint! Runt halv tolv stack vi upp till donken och köpte mat till Louisa ,hennes päron , hennes syster, och hennes föräldrars kompis :)
Idag vaknade vi runt ett halv två och bara låg i sängen och degade.. haha . Sen spelade vi lite , åt och sen behövde jag gå hem och ta hand om Mika :)  Efter ett tag kom marina hem , och då somnade jag i soffan , och när jag vaknade kom mamma och pappa hem med Donken till oss ^^
Det har varit en ritigt najs helg , Har hunnit göra så himla mycket .

nattblogg

Hola amigos :)
Ska sova snart , klockan är mycket och jag ska upp ganska tidigt imorgon, måste upp runt halv elva! Sjukt! Men jag ska möta Louisa utanför weekday kl 1 -.- haha. Är jätte trött just nu , och jag har försökt sova,men det gick inte så bra... Ska försöka nu igen.. Ni får ursäkta om det här inlägget blir lite wierd... men what ever...  Nu ska jag sätta på en film och sova !
Haha ,jag var tvungen att lägga in den !^^ Johnjohn skickade den på msn , haha...
Godnatt !

no more christmas

Nu är det slut på julen! Fan vad dåligt, bara 365 dagar kvar till nästa jul... gud, jag älskar julen! Förutom att det jämt blir så mycket tjaffs här hos oss... Men idag har alla hjälpts åt att fixa här hemma,klockan tre kollade vi såklart på kalle anka,senare runt halv sex kom morfar ,och då åt vi julmat, och sen var det paket dags! Jag fick mqassa fina saker! Jag fick 5 nagellack , två nya tröjor , pyjamasbyxor , koss, sockor , parfym , loation ,dusch creme , två böcker , örhängen , en klocka och en mascara. Lägger ut bilder på allt nån annan dag!
Sen efter det ringde jag jaqqie och berättade allt jag hade fått ;) sen gick vi hem till familjen reyes och åt ris á la malta ? och hade det trevligt:)  Imorgon ska jag Jaqueline Amanda och Simon gå på bio :) Skriver mer imorgon , ska sova nu! Juste! Sorry för den dåliga uppdateringen , men det har varit sån himla stress med julklappar och sånt! Sorry ! Men nu ska jag sova , godnatt!
Bild på mig och felicia från i tisdags :) Love u

Johnossi - summerbreeze

Gud jag är helt slut! Vaknade som sagt 8.20 imorse,och så har jag gått på stan med felicia typ hela dagen! Det började med att jag mötte henne i farsta , sen var vi där i typ 10-15 minuter och sen åkte vi därifrån in till söder och gick hem till henne och fixa lite saker sen åkte vi in till stan och träffade leyla och mimmi och julhandla lite och åt kebab ..yummie! Sen åkte vi till götgatsbacken och sen gick jag och felicia hem till henne igen och var där ,och sen gick vi ut igen och gjorde sonja och hennes kompis sällskap till bion och sen gick vi två till donken och sen runt tio åkte jag hem:) Mysig dag idag!
Jag har precis slagit in presenter som jag har köpt idag , fan vilket jobb asså.. Haha.. Nu är det bara en dag kvar till julafton!!!! fy fan vad jag längtar!!!! Jag älskar julen! Det är typ den bästa dagen på hela året!!!!!!!!



men nu så ska jag sova, godnatt :)

lorentz & M.sakarias - På drift

Vaknade  runt 8.20 idag... Hemskt-.- drömde en mardröm och kunde inte somna om ,så jag hoppade i badet . Kranen till vårat badkar har varit trasigt sen typ i våras , så det var skönt att kunna bada igen :)  Idag ska jag träffa felicia, men just nu måste jag platta håret och göra mig i ordning. Skriver kanske innan jag går :) puss på er!
Nu kanske ni fattar varför jag måste platta håret-.-

godnatt


Nu så ska jag sova,skriver igen imorgon. Godnatt på er !

regina spektor - On the radio

Hola amigos :)
Kom hem för nån timme sen . Jag hade det grymt trevligt med Louisa . Härlig vinter dag , det enda som saknades var en chai latte... Love. Men ingen chai för mig idag da. Här får ni lite crazy pics... Nu ska jag gå ner och kolla på tv,men skriver kanske ett inlägg innan jag sussar, puss och kram skummbanan

Augustana - i still ain't over you

God morgon :)
Vaknade uoo för ett tag sen , fan vad snö det är ute,guud så härligt :) Idag ska jag träffa Louisa , kulkul.Jag undrar vad jag ska ha på mig :S har inte köpt vinter skor än och typ alla mina kläder är smutsiga ....hm.. jajja , ska iaf gå ner på undervåningen och äta frukost nu. Skriver senare:)kramkram
Jag och mika i fredags, very sexy..

kent

Guud vad jag längtar till den 28 februari! För då ska jag och Louisa gå och se Kent! Fyfan vad underbart!Jag penis och kent! Fan vad kul! Jag längtar så jag dööööör!!!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

leona Lewis - Happy

Hejhej

Kom hem från morfar för ca en timme sen . Det var jätte trevligt och min morbror var där med sin tjej och hennes son , som är extremt lik Dudley från harry potter ;O haha skit kul . Men det var trevligt med lite familj.


Men när vi kom hem var det inte så trevligt. Våran ett åriga hund hade nämligen tagit min väska ,rivit ut allt på golvet, och kissat på det-.- och sen hade hon tydligen börjat tugga på min nya väska så den är trasig. Grymt kul . Och igår var det ju super trevligt när jag skulle gå och lägga mig och rotade upp min pyjamas från golvet (bland mina andra 1000 saker som ligger där ) och under allting ,jo vad hittar man där ? tydligen hade vår katt tyckt att det skulle vara roligt att göra nummer två på mitt golv och sen gömma det under mina kläder-.- Men det hände bara för att mamma hade satt luckan till kattlådan åt fel håll.. Great.
Min nya 'bonus'kusin ?
Kram Andrea

30 seconds to mars - kings & queens

Tjenis penis
Jag och familjen ska snart åka till morfar och äta middag. Han kom hem från serbien igår så vi har inte träffat honom sen början av hösten. Idag har det inte hänt något speciellt. Och nu är det nån som sitter och driver med mig på facebook-.- hatar sånt.

old pic
Kramar!

McFly - Lola

Godkväll bloggen ;)
Idag har det inte hänt något speciellt. Har varit i skolan och haft julavslutning, fått mina betyg, åkt hem , sovit, vaktat hunden , kollat på film och ätit B&J med mamma. That's my day :) Har försökt fixa med desginen , får göra klart den nån annan dag ,för nu är jag trött . Skriver imorgon. Puss på er
fuckface , iknow
Kram Andrea

Kent - Taxman

Hola amigos :)

Ny blogg på g igen . Behövde en ny start , så nu är det här min blogg , måste bara ändra designen och det ska jag göra nu! Skriver senare igen , puss på er


RSS 2.0