..

Igår sov sonja här :) åkte till eriksdalsskolan efter skolan igår och hämta henne och becka :P så åkte vi till stan och sen åkte sonja och jag till ringen och till henne och sen hem till mig . Runt sju gick vi till can och vänta på att han skulle byta om , sen gick vi ut på promenad.Vi svängde även förbi gott om godis och hyrde film och köpte godis och cola ,efter det gick vi hem till mig och åt godis kolla på gamla bilder och snacka och hade det trevligt :) runt elva gick can hem så jag och sonja satte på nån tysk film från80talet. den var sådär. inget speciellt. Handlade om en 14 åring som knarkade och jaaa... (vi visste inte att den var tysk och så gammal när vi hyrde den) nu måste jag städa. Pussar!
haha sonja och becka :)

eriksdals imorgon

Imorgon ska jag till eriksdalsskolan och vara där och prova på en klass :) gick iof där förut i fyra år ,men nu ska jag prova på en annan klass och sånt . Och förhoppningsvis kan jag börja redan på måndag :D och om två och en halv veckor åker jag till serbien med familjen . och sen ska michelle och hennes mamma flyga ner dit också :) skojsigt !
bild på mig och michelle från förra året :)

fina bilder.


alice in wonderland

Filmen var jätte bra! Verkligen grym . Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig.  Blir sugen på att se den gamla tecknade. Har inte sett den på typ 10 år. haha ,tänk att man kan säga så ! tio år sen... vad gammal jag känner mig :P ajja. ska sova snart.. är ju skola imorgon.blä ! jajja,pusseesar
mika och jag för nån dag sen :P

på schemat ikväll

Har pluggat idag . bajstråkigt. men ikväll blir det kul! För jag och famljen ska gå och se alice in wonderland 3D skojsigt :)  jajja . har inte så mycket mer att skriva da... :P

bästa låten . Älskar ivor


little me ...

jag känner mig sååå vacker... host.

sovaaaa

Ska sova nu , har varit ensam hemma med syster hela kvällen och vi har kollat på film och ätit gott . Imorgon ska jag plugga arslet av mig. blääää...

roligaste jag sett på länge


mer bilder från djurgården


djurgården

Har inte orkat uppdatera nått . men iaf... idag var jag och storasyster på djurgårn och gick om kring och tog massa bilder . Efter nån timme satte vi oss i en busskur och åt kakor och drack varm oboy ^^ jättemysig dag ! Och på kvällen kom morfar hit,han har varit i florida i typ två månader så det var trevligt och jag fick en klocka som försenad födelsedagspresent ^^ aja nu kommer iaf massa bilder från dagen jag var med sonja och från djurgårn :)

det kommer komma fler bilder från djurgården när jag fått bilderna från Marina :)

hemma

Hej bloggen :)
orkade inte skriva något igår när jag kom hem ... men jag och sonja var i stan och kolla lite,sen åkte vi in till söder och tog en fika på baresso och träffade mimmi och leyla . Sen behövde dom gå och då satt jag och sonja kvar en stund . Sen åkte vi till ringen och kollade lite och sen gick vi till donken och där träffade vi lilla Jens :) så vi var med han i ca 40 minuter .sen gick vi till götgatsbacken och kollade lite på monki och sen gick vi hem till sonja och spelade monopol ^^ haha . sen när jag skulle åka hem så hoppade jag på fel tub så att jag hamna i globen ist-.- så jag fick åka tillbaka och hoppa på rätt tåg. sen kom jag hem runt 22.20 och åt och kolla på tv och sånt :) idag har jag varit hemma ,jag ska plugga lite senare . Kommer massa bilder sen . Puss :)


bästa semestern ever .


morning

God morgon :)
Vaknade för ungefär en timme sen :) ska träffa Sonja klockan ett i medis så jag håller på och fixar mig .Har  besluts ångest om ifall jag ska platta mitt hår eller inte :P haha .


sovdags

Nu ska jag försöka sova och hoppas på att hund kommer och lägger sig i min säng så jag slipper sova ensam ,jag hatar att sova ensam ... Ajja , imorgon ska jag träffa Sonja klockan ett och vi ska fika och hon skulle till H&M och lalla,trevlans :) måste sätta kameran på laddning så att ni får massa fina bilder imorgon :) det kommer förmodligen vara en massa bilder  på sonja efter som att hon är väldigt ''kamerak*t'' haha . Har typ 1000 egobilder som hon har tagit på sig själv på min data ^^ smell you later
bild från i sommras på sonjas underbara land i skärgården :)

klantarsle

Ramlade i rulltrappan igår på väg till Louisa -.- klant jag är ! men som försvar var det trappsteget fyll med typ is/snö ? Och så ramlade jag i trappen här hemma i torsdags så att jag fick blåmärke på hela underarmen. och jag som aldrig ramlar i trappen :O  och det där såret jag har på ryggen gör ondare än det ser ut :(

bilder

Kent var grymma igår ! jag och louisa hade ståplatser och vi stod ca fyra fem meter ifrån scenen :)förbandet /tjejen var  Camela Leierth tror jag hon hette .Hon spelade massa mysiga och bra låtar :)  efter kent gick vi til donken och köpte pommes och milkshake ^^ najs sen gick vi hem till henne ,satt vid datan , och sen sov vi . imorse kom jag och louisa inte upp från sängen förän klockan var runt tre  ? jo vi gick upp och åt frukost och sen la vi oss i sängen ingen. haha . Men runt tre åkte vi iaf till götgatsbacken in på weekday , där fanns det inget så vi åkte till nacka forum :)  sen runt sju halv åtta kom jag hem och åt :)
I slutet sköt dom ut massa röda peppersfåglar med låttexter . Jätte fint !
dagens inköp :)båda är från lindex , tyckte brillorna var lite coola ^^

brun och ljushårig:(


very smexiiii...


bilder fårn igår .







frulle time

vi ska äta frulle nu , och kent var skit bra igår :) tänkte bara skriva lite kort och nu har jag gjort det ! puss och godmorgon! :)

frulle time

vi ska äta frulle nu , och kent var skit bra igår :) tänkte bara skriva lite kort och nu har jag gjort det ! puss och godmorgon! :)

RSS 2.0