adam lambert - what do you want from me

Ska åka till Louisa om nån timme och äte middag , sen åker vi till annexet och sen klockan åtta börjar konserten ! Fan vad kul! :D har precis fixat mig , måste bara dammsuga och packa kläder till imorgon och sånt :) kameran laddas ,önskar jag hade tid att tömma den på bilder också , men icke sa nicke , men det ska nog gå bra ändå , kommer förmodligen inte uppdatera nå mer idag, kanske senare ikväll , annars så får det lbi imorgon , och då laddar jag även upp bilder :) goodie ! tur att jag har hunnit bli frisk också :D

bild på mig och louisa för typ ett år sen ^^



kent idag !

Idag ska jag och louisa se kent ! Aaahhh , har väntat på den här dagen sen i typ november ! Fy fan vad najs det ska bli ! Just nju måste jag städa mitt rum,fixa mig och få kontakt med louisa ! Men gud vad najs! :D:D:D

my hair.

mitt korta hår

bästa texten .

hahaha från min kära storasyster . Det bästa är väl ändå att jag verkligen försökte spola ner zigge i toaletten en gång när vi bråka x)

nyklippt . äntligen !

Klippte mig igår på MOC . Fan vad skönt det känns . Jag hade så himla mycket hår ... haha . Nej men nu är det ju cirka 20 cm kortare^^ såååå skönt! Sen shoppade vi lite på monki . Fick hem en t-shirt (hahha jag var på väg att skriva tishirt xd)  två linnen och en kjol :) Allt från rean :) Ett av linnena kostade 11.50 :O sjukt .  På kvällen kollade jag på film med päronen , vi hade hyrt the ugly truth! Love it . Juste! Jag har varit sjuk hela veckan och inte orkat bry mig om tv:n så mycket , men nu håller jag på att bli frisk ! Imorgon är det kent konsert med the stupid pinis :D:D:D har längtat sen i typ november i think!? ååååh vad najs , måste ladda kameran !

haha ,gammal hemsk bild , men ja , mitt hår var längre än så när jag klippte det igår , och  nu är det mycket kortare ! it feels so good ! ååh vad jag vill ha hårfärgen jag har som'utväxt' :(


so you think you can dance

Mamma är ute med hunden , men när hon kommer tillbaka ska vi kolla på so you think you can dance ! Det är final ikväll :) Men jag vet redan vem som vinner så det spelar ingen roll ^^ idag har jag mest legat hemma och tyckt synd om mig själv :P haha, och jsute! igår var jag i skolan och hämtade böcker , eftersom att jag behöver plugga! Men klantig som jag är så tar jag ju självklart fel bok! haha.. och idag ramlade jag i trappen så att jag nu har ett långt blåmärke på hela underarmen-.- klant!


haha gammal bild pappa tagit på mig x)


hemma och sjuk

har varit hemma hela veckan nu , är sjuk/förkyld och har jätte ont i axeln av nån anledning :( Just nu sitter jag ensam hemma medans mamma är ute med hunden och kollar på ellen :P måste plugga , har två prov på fredag om jag nu lyckas komma till skolan då-.- och så ska jag klippa mig då .


hemma

Igår satte jag inte på datan så det vart ingen uppdatering . Men igår åkte jag och pappa till farsta centrum . Jag fick ett par byxor , thights och toffsar ^^ på kvällen gick nästan hela familjen hem till familjen reyes och åt middag och hade det trevligt . Och michelle som praoar på urban outfitters ska köpa skor till mig och storasyster eftersom att hon får rabatt på det dom ska kasta :)  imorse mådde jag inte bra så jag stannade hemma .Just nu vaktar jag hunden . En jätte konstig sak hände , när mamma gick till affären med mika så knöt hon fast mika utanför konsum och när hon kom ut igen och dom skulle gå hem så betedde sig mika jätte konstigt . Hon hade tydligen svansen mellan bena hela vägen hem . Så mamma gick tillbaka och då visade dom på konsum på kameran att det var en pundare som hade ramlat precis brevid henne , och då blev tydligen hon skrämd . usch stackarn :(




söndag

Hade inget intressant att skriva igår så jag orkade inte ^^ iof så har jag inte intressant idag också men shitdit . eller jo det har jag ! Det är exakt en vecka kvar till KENT konserten med Louisa !:D Gissa om jag längtar?!?!?  Aja ,har precis duschat och klätt på mig och ska snart gå ner och äta nått ^^fan vad härligt att vakna upp till solsken igen ! Det känns så länge sen !

when you don't have the strenght to get up .


huddinge c

Var i huddinge c idag med Rebecca och erica :) Köpte rossethårspännen och tröja jag redan har fast med kortare ärmar och så är den lila ! :) Orkar inte skriva nå mer nu.. puss :)

dot.

Tog den från systers blogg ! Skit häftigt !

viktorijas place

Sitter hemma hos viktorija och vi har precis ätit lunch! :) vi har typ världens längsta håltimme-.- tre timmar typ.... så vi åkte hit :) men nu ska jag vara social men jag skriver senare .


impuls köp .

Hola! :)

träffade Louisa idag efter skolan ! :) fast jag försökte nå henne(hon hade ingen täcking för hennes mobil är cp!) i typ 30-40 minuter när jag åkte från skolan in till söder :O jag hann gå hela vägen hem till henne och sitta i hennes port i typ en kvart innan hon kom!  Men när hon väl kom åt vi mellis och jag fick min födelsedags present av henne! Som var typ bästa ever :O Jag fick sånna där larvballonger x) och jag ville ha sånna! Haha!
Men iaf... När vi hade ätit gick vi på en promenix och sen hoppa vi på någon tub och åkte till Abrahamsberg? och där hoppa vi av och åkte tillbaka till hötorget ,men på en gång typ åkte vi därifrån till nacka Forum och kollade lite . Jag köpte en tröja och ett par örhängen . Louisa köpte ett par skit coola solglasögon ! haha . Sen åkte vi hem åt varsit håll :) ska snart sova tror jag... eller så går jag ner lite senare och kollar på tv ^^ kisses !
rosa hjärtörhängen från glitter
blå oversize tröjja från bikbok

dissdissdiss!

fy fan vad dåligt ! Och jag som t.o.m drev  med några gamla vänner att det inte kommer fortsätta! Och nu ser jag det här...-.- fuck...

ajaj . stackars pappa !

Jag hann inte städa klart idag ! För vi skulle nämligen få gäster halv sju , och klockan fem brända pappa sig på varm olja ! Så det åkte bort ganska mycket skinn ! Och det var bara han och jag hemma för mamma var i tvättstugan och var syskonen var har jag ingen aning!  Men jag fick hjälpa honom med att städa, duka ,göra sallad , hämta mamma,hitta smärtstillande , diska , torka diskbänken , sen kom syster hem och hjälpte mig med allt . Så det höll jag på mig i en och en halv timme , sen kom bettan Emir och barnen !
Vi åt gott och jag och alina(11 år )  och maja(7 år) har kört ritleken och kört kurragömma ! Haha , maja skrämde mig som bara den !  Där jag och min syster har våra garderober är det kolsvart för lampan funkarinte , och maja hade gömt sig längst ner i min systers garderob , så jag såg henne inte ! Så jag frågade alina ; men vart fan är maja ?! jag kan inte hitta henne . och alina vägrade svara , så jag kollade in i garderoben igen , och då hör jag maja säga ; här är jag ! Och från lägnst ner i garderoben ser jag hennes ansikte, och allt hennes hår hade åkt fram i ansiktet ! Fy fasiken vad rädd jag blev :O inte kul alls! Det ända jag tänkte på var Samara från the ring! hahahah !

städning på g!

Håller på och städar. usch på mitt rum säger jag bara ! sorry för dom dåliga mobilbilderna...

glad alla hjärtans dag alla bloggläsare !


lalalla


melodifestivalalala

Nu har nadja och michelle kommit :) dom ska kolla på melodifestivalen med oss ! Trevlans . Pappa gjorde jätte goda karameliserade(stavning ?XP) bananer med glass till efterätt som vi satt och smaska på när dom kom ! Men nu måste jag sociala  mig  !

heartbeats

det jag älskar mest med att bada är att ha halva huvudet undervattnet,för då kan jag verkligen koppla av.Jag kan tänka på vad jag vill då . Det ända som hörs är mina egna hjärtslag .

nybadad

har precis badat ! det var über skönt  ! hade i massa badgrejjer så det låg torkade rosoroch  gröna och vita hjärtan i vattnet,som var blått^^ nu känner jag mig fräsch! Ska gå och kolla vad det finns att äta där nere -kanske borde kl på mig först ;P puss  !

bada

Ska hoppa i badet nu! är skit sugen på att bada och bara kunna vara för mig själv . hörs sen , pussar!
hahaha ! så här såg jag ut för ett och ett halvt år sen !

studiedag

har haft studiedag hela dagen ! tänkte gå till eriksdal , men mamma väckte mig försent så jag orkade inte . Så jag har bara tagit det lugnt hela dagen ! Brorsan gjorde middag till hela familjen och gav oss presenter ! Jag fick ett halsband och fyra armband ! Tack :D sen nu på kvällen fick vi gäster eftersom att mamma fyllde år i onsdags . Men jag vart sur på min syster och gick upp på mitt rum ,och här har jag suttit hela kvällen . puss !
old pic

tired

jag är helt slut ! vilket är jätte konstigt eftersom att jag sov i typ tre timmar när jag kom hem :O  aja , idag har jag inte gjort något speciellt . var hos viktorija på lunchrasten :) vi åt och typ var i hennes rum och så ! love hennes hus säger jag bara ! jätte mysigt !
slänger in en gammal bild också ;)

bananas are for monkies

har inte hänt något speciellt idag , varit på syrrans handbollsmatch med mumin för första gången på typ 3-4 år ... Självklart vann dom ;) haha , men nu ska jag sova ! puss  !

mina inköp från i helgen  !
very smexig , haha , skjorta från gina , och lacktights från cubus !

mössa från cubus :)

promenix

har precis kommit hem från en promenad med pappa och hunden ! :) kallt men mysigt. Vi gick och hyrde film och köpte choklad och släppa mika på ett fält och lät henne springa .
i fredags var jag med alma sonja louisa rebecca och michelle och åt middag och sov i lilla lägenheten som vi hyrde ! väldigt kul och mysigt! saknat mina söderbönor! :) sen på lördags morgonen klantade jag mig som fan , men det behöver ni inte veta! och idag åkte jag mamma och marina till farsta c och kollade lite och sen haninge c . Köpte lite saker som jag lägger lägger upp på bild sen ! men nu ska jag dra ,puss ! 


vad tycker jag om bidragen

Lite rockopera , bra röst , dålig låt ! Fattade inte hela grejen med alla kvinnorna på scenen ?  som mamma sa ; han väljer ut en prostituerad att dela sin kväll med . haha!
Pinsam låt ! Speciellt med tjejerna som inte ens kunde sjunga ! Och varför en sån här låt är med i melodifestivalen förstår jag inte heller  ! desutom kunde han ju inte ens rappa . pinsamt !
Vad tar den här tjejen egentligen ? silverhandske på handen , hemsk klänning/body  , dålig låt . att att hon knappt kunde gå i sina skor var ju bara för pinsamt ! och hon rörde sig knappt ! 
Att man fortfarande försöker efter typ 8 år förstår inte jag ! Ingen märkvärdig låt , dock liknade hon hayden panettiere! Lyssnade kanppt på hennes låt . 
Bra låt ,fulfrisyr , smygbög ? 
Bra låt ! Lite jobbigt dock att man satt och väntade på att något skulle hända . Och jag förstod inte heller varför han hade ringar i öronen ....
bra låt !har inget mer att säga om hans bidrag .
Bra röst , okej låt , fulafulafula kläder..

testpest

Du heter: Andrea
Smeknamn: Dea ,Maca , Pecka dea , Andrew, splash etc.
Låt som när du är ledsen sörjer till: Adele - Hometown glory
Beroende av: Musik
Vad tror folk om dig: Haha olika
Stämmer det: oftaste inte.
Vad får du oftast komplimanger för: mina ögon och mitt hår-.-
Vad säger du för att imponera på någon: bajs
Hur imponerar man på dig: man har en bra humor.
Brukar du skratta för dig själv: ja...
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: tja
Var bor du: skarpnäck
Trivs du där: aah
Äger du några converse: Ja:)
Är du allergisk mot något: 'damm' och vissa parfymer/shampon
Hur svarar du i mobilen: hallå ? eller vad ?
Antal timmar sömn inatt: sex... fast sen sov jag några timmar på dagen idag också
Brukar du komma i tid:  nej
När mår du bra: När jag är i serbien:)
När blev du fotad senast: Igår
Hur känner du dig nu: helt slut
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad tycker du om fötter: hatar !
Vad saknar du: att resa!
Hade du en bra kväll igår: yes!
Favorit dryck på morgonen: mjölk
När brukar du oftast gå och lägga dig: runt tolv
Är du blyg: ja,mer än folk tror :O
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja..
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: hah a vet inte
Är du nöjd med ditt liv: helt okej
Är du bortskämd: nej
Vad gör du i morgon: pluggar och städar
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: tyra banks ;P.
Vad längtar du till: påsken
Har du bra vänner och äkta vänskap: Nu har jag det !:)
Vad använder du för schampo: det som finns
Hur gammal är du: 15
Tycker du om någon just nu: Nope.
Gröna eller röda äpplen: gröngula
Gillar du golf: nej
Vilken tid gick du upp idag: tio.
Har du sovit i din egen säng inatt: nej
Har du strumpor på dig nu: nej , sockor ^^
Är det okej att gråta: Ja , fast jag hatar att gråta
När grät du senast: idag
Vad skulle du göra om du vann en miljon: shoppa.
Bär du glasögon eller linser: jag ska  egentligen ha glasögon hela tiden , men nej tack till det !
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
Har du piercing: nej ,men vill ha :O
Vill du gifta dig: kanske
Vill du ha barn: ja
Solar du ofta: sommaren all the time.
Är du bra på att laga mat: Nej
Är du flygrädd: ja
Hur vig är du: inte så värst
Är du musikalisk: ganska .
Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk!
Vilken är din favoritglass: magnum mandel cone
Tycker du om sushi? aah
Vad äter du helst när du ser på film: vet inte
Har du tandläkarskräck: ibland
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls
Vilken ögonfärg har du: blåa gråa
Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja

i bring you flowers and sunshine and clouds and grass and sky


bajshår

brun och ljushårig:(
Blek och bajshårig :(

amandasofias.blogg.se

Den här bloggen har jag läst ganska länge nu! Hon lägger in massa fina bilder på sig själv , och dom flesta har hon tagit med självutlösare ! Jätte fina bilder och bra blogg som jag tycker alla borde läsa !

RSS 2.0